El mayor catálogo del mundo de libros de masonería en castellano

  2ª Edición del premio literario Gran Orient de Catalunya - Rossend Arús

  • Fecha:27-09-2016
  • Fuente: Biblioteca Pública Arús
  2ª Edición del premio literario Gran Orient de Catalunya - Rossend Arús

  Fetes les oportunes deliberacions, el Jurat acorda atorgar el primer premi amb una dotació econòmica de 1.000 euros, en la categoria d’Assaig Inèdit, al treball titulat: “La Francmaçoneria i el jovent: atraient i formant les elits morals del futur”, que un cop oberta la plica corresponent, resulta ésser l’autor de l’obra el senyor: Lluís Pérez i Lozano del Prat de Llobregat.

  Tot seguit, el Jurat acorda atorgar el primer premi amb una dotació econòmica de 300 euros, en la categoria de treball publicat a l’obra titulada: “El Venerable Mestre. La cadira de Salomó”, publicada per l’editorial “masonica.es”, essent l’autor el senyor Josep Lluís Domènech i Gómez de Barcelona.

  Finalment, el Jurat acorda atorgar el primer premi amb una dotació econòmica de 300 euros, en la categoria de poesia inèdita al treball titulat:“Enantiodromos”, que, un cop oberta la plica corresponent resulta ésser l’autor de l’obra el senyor Jofre Rovira i Puig de Barcelona.

  El Jurat ha valorat, així mateix, l’alta qualitat d’alguns altres treballs presentats i en recomanarà, previ permís als autors, la seva publicació al lloc web del Gran Orient de Catalunya.

  També es vol fer un esment especial a les obres publicades pels senyors Quim Gallart i Albert Testart, destacant-ne la seva qualitat i alt valor en defensa i promoció de la Francmaçoneria.

               

  El Venerable Mestre